Monday, May 2, 2011

EEN AND ELLY...AKU SYG KOWG DOE...

hah..inilah dua org kawan aku yg slalu temankan aku kart fesbok..dak 2 org nie dlu satu dorm nan aku time aku f4..dua2 happening...yg ats nie name dea nur farahenn yaacob..n yg bwah neyh name dea nurellyfah elyna..susa kan na spell name dowg nie..hehe..tp ape pon dowg nie mmg beshh..een nie adk sedare nan abg alip..dlu abg alip dpt hp num aku dri dea larhh..haha..tp aku ta pena salah kan sape2 psal broken relation aku ue..hahaha..dowg nie suke wat aku gelak..dlu een nie agak chubby sikit tp skunk..maaiii..kalah aku...dea da kurrus giler sehhh..dea on diet time f5 aritu...huishhhhh...skunk da lawa giler...rampinggg mehh...yg elly nie plakkk mmg bdn model ..tinggi kurus plak ue..hehe..dea law sedawa...mak mentua pon leh tkot larhh..hehe..ape pon ..een elly..aku na kowg tawu yg aku syg kaw sgt2...harap kite kwan smpai mati ea lalinkk..hehe.

video bodo yang aku wat..hehe

video

haha..mesti kowg ckp aku jiwang kan..tpi ta kesah larhh ape pon yg kowg na bebel2 yg pnting..nie datang dari hati aku sendiri..vdeo nie antara gmba aku nan gmba alip..aku rindu dea sgt2..vdeo nie aku wat time hampir2 kite org clsh wat kli pertame...sumpah time ue aku ase sedih sgt yg teramat sgt..haha...tol larhh org kate kalau cinte ape pon snggop kite wat kan..tp smpai ke hari ni ..mmg aku ta mampu na lupekan dea...hrap sgt aku dapat kekuatan tuk face sume nie..

Sunday, May 1, 2011

pengalaman bekerja


Hahaha..mesti kowg tertnye2 kan sape pompuan cine nie..hehe..hah..nie aku na bg tawu larhh nie..hihi...hah..dea nie larhh yg ganti tmpat keje aku sepeninggalan aku ..haha..dea nie bese jek..law ngok dpn2 ta lah cantek sgt..haha..jujur plak kan..hee..tp tu larhh kebenarnye..bese larhh kapir laknat kan..hee.aku nan elly slalu pnggil cm tuh...ta tawu larh nape..mybe sbb dea org kapir owt..haha..tp mmg tol la..dea if joking mmg beshh tp cm siot jek joking dea.aku ta bpe na suke arhh nan dea nie..kirenye dpn dea jek larhh aku pure2 oke..padahall..errr...aku layan kan jek..hehe..dea ade fb..name dea teo li yih..tp dea soh owg pnggil dea serene..geli kan..tah pape jekk larhh..lantak kaw larhh..yg pntg aku bhgia nan idop aku...keje aku mmg senang..gji pon masyukk...tp aku ase ta selese la keje kart situ..cm ta bebas...tahh..mybe sbb aku first time keje owt..tu yg ase cm tu..nyway..ini lah pnglamn petma aku bekerja..haha..

Hari terakhir

Hari neyh ..1st May 2011..Aku da pon remove dea dari skype..num hp dea pon aku da delte..dgn harapan aku takan lagi engt kart dea...aku harap aku boleh stat new life wihout any pain..aku mmg syg dea cinta dea yg teramat sngt..tp biler sume nie jadi..mungkin..ini lah takdir aku sebelum aku benar2 memiliki cinta yg sejati...aku tawu tuhan lebih mengetahui ape yg terbaik tuk diri aku tuk hidup aku..tuk cinta aku..aku selalu berdoa...andai dea mmg jodoh aku...satukan ati aku dgn ati dea..dan aku percaye..jika kami mmg ade jodoh pasti takan ke mane walau aku dlete num n rmve dea dri skype..dan..aku harap aku akan lebih tabah tuk hadapi sume nie..dea larhh cinta pertame aku..dan dea jgak telah sedarkan aku yg cinta itu sbnrnye wujud..dea jgak telah sedarkan aku yg kita sbg mnusia sgt memerlukan cinta...tp kenape dea jgak mnbuatkan aku rase kcewe yg teramat sgt..inilah mnusia..bila suda miliki ape yg dikehendaki pastinye dgn mudah dea membuang begitu sahje spertinye tade erti langsong..

tentang hati

orang cakap cinta pertame tu mmg ase laen sangat...tol ta?
jawapannye mmg toll...sbb aku da ase sendiri da..cinta pertame tuu mmg indahh..